Raamfotografie

Een leuk en creatief idee van Herman. Hij schrijft: Nu iedereen zoveel mogelijk thuis moet blijven in verband met het Corona viris, vind ik het leuk om de mensen in Dordrecht een gratis aandenken te geven aan deze rare tijd. Ik vind het, als fotograaf in Dordrecht, leuk om door het raam of voor de deur leuke foto’s te schieten van mensen/gezinnen die binnen ‘opgesloten’ zitten. Zo blijf ik op gepaste afstand en houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM! Je krijgt de beelden, in hoge kwaliteit en zonder beeldmerk, digitaal toegezonden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s