Goed afscheid nemen

Het is alweer bijna 10 jaar geleden dat ik afscheid nam van De Grote Rivieren. Al met al heb ik er van 1989-2010 gewerkt.

Bij het afscheid kreeg ik 35 kaarten van collega’s mee met mooie woorden en uitdrukkingen van dankbaarheid. Even in een verloren moment deze woorden weer gelezen.

Gaaf dat mijn vaardigheden en levensstijl zo zijn gewaardeerd. Of zoals een psychiater schreef: Ik heb je leren kennen als een integere en betrokken man met een brede blik en zin tot zelfreflectie. Je keuze voor contextuele therapie was er ook heel passend bij dat beeld. Ik vind het jammer dat er alweer zo snel een eind komt aan onze nauwe samenwerking en een verlies voor De Grote Rivieren dat je weggaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s