Regen!

Eigenlijk houd ik helemaal niet van regen en geniet ik juist van de sfeer, die een zonnige dag meebrengt. Ik hoef echt niet in de zon te zitten, maar het geeft een gevoel van gastvrijheid, vriendelijkheid en warmte.

Vanmorgen plenste het even. Uit de media heb ik begrepen dat het nu al te droog is voor het jaar. 13 maart was de laatste regen van betekenis. Daarom is elke bui welkom, ook al lost het niet het structurele probleem op. In elk geval is het fantastisch voor onze tuin. Die blijft er zo weldadig bij staan.

Ik ben daarom nu dankbaar voor elke regenbui en bid dat er meer mogen vallen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s