Zó bijzonder!

Een cliënte is zo blij! Graag wil ze het vertellen. “Zó bijzonder”, schrijft ze me. Ze heeft al maanden een chronische MDL aandoening. In de intense gesprekken, – het ging bepaald niet vanzelf-, is er ruimte gekomen voor acceptatie van deze alles overheersende klachten en zijn de klachten ook ‘behapbaar’ geworden. De MDL-arts vond het ongelofelijk dat ze dit voor elkaar gekregen heeft en wil haar als voorbeeld gebruiken voor alle patiënten met deze aandoening.

“Heel veel credits gaan naar jou”, schrijft cliënte me, “psychotherapie hierbij is onmisbaar…” De MDL-arts vertelde haar dat ze dit tegen alle patiënten met deze aandoening zou vertellen. Zij blij, ik ook!

Wat moet ik hierop zeggen? Ik word hier verlegen van!🙏☘️ #dankbaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s