Moederdag!

Gisteren was er ineens een mooi moment om de moeder van mijn kinderen spontaan te laten poseren. En ze was daartoe gelukkig graag bereid! Wat een prachtige vrouw heb ik toch! Bedankt Karin, dat JIJ de MOEDER bent van onze kinderen!

Maar, waar zouden we zijn als we zelf geen moeder hadden? Fantastisch dat we ze allebei nog hebben. En vanaf dit jaar genieten we van nog een moeder, onze lieve schoondochter, die we keer op keer zien genieten van haar moederschap!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s