Stoptreinen

Aan de stoptreinen moest ik denken toen ik mijn agenda bekeek. Vier cliënten op een rij die een hele reis maken. Van station naar station. Soms lijkt de eindbestemming al bepaald, maar vaak stappen ze even uit. Even proeven van een nieuwe werkelijkheid. Soms ben ik bang dat ze niet verder reizen, tevreden zijn met de reductie van een probleem.

Vandaag had ik vier reizigers op rij waarvan ik zag dat ze opnieuw in het spoorboekje hadden gekeken en weer waren ingestapt. Er is meer dat ze kunnen bereiken, meer vrijheid, meer uitdaging, meer levensvreugde ondanks hun bagage.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s