Insectenhotelletje

We leven in de lente met veel plezier in de tuin. We zijn niet de enigen. We horen en zien volop musjes, merels, duiven, kauwen en tal van andere vogels. Geregeld komen ze drinken bij de vijver of badderen ze in de aarde. Musjes wonen onder ons dak en in de heg, een koolmeesje woont in het vogelhuisje en recent heeft een eendenpaar een nestlocatie uitgekozen in het hoekje bij de vijver, net onder de heg. Naast de vogels heeft ook de egel onze tuin weten te vinden, en de kikkertjes, de salamander, en ga zo maar door! Fantastisch toch!?

Nieuw is dat we een hotel zijn gestart voor insecten. Dat is dit mooie ding aan de schuur. We hopen dat we zo weer extra kunnen bijdragen aan diversiteit en een groene leefomgeving, waar mens en dier kunnen gedijen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s