Wijngaarden

Grappig dat het dorpje Wijngaarden deze naam heeft, want er is daar geen wijngaard te bekennen. Het is het laagstgelegen dorp in de Alblasserwaard. Tijdens de watersnood van 1953 kwam het dorp onder water te staan. Onderweg zijn we een bordje tegengekomen waarop het staat.

Pas hebben we door dit dorp gefietst. Lopen is dan toch weer anders. De warmte van de zon en op de terugweg de flinke wind in het gezicht. Heerlijke om zo onderweg te zijn. Hieronder een aantal foto’s!😘

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s