Tiny house

Aan de rand van de Biesbosch aan de Nieuwe Merwedeweg staat een prachtig klein huisje, een tiny house zou je kunnen zeggen. Gisteren reden we er langs. Het huisje roept steeds de vraag op waarvoor het dient. Zouden we erachter kunnen komen?

Naderbij gekomen, zien we dat de deur op slot zit. Echter een klein raampje aan de zijkant biedt de mogelijkheid om met een camera even een foto van de binnenkant te maken. Zo brutaal ben ik dus geweest. Het blijkt een kale ruimte, waarschijnlijk is het een stalletje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s