Oranje Busje

Bijna 3 jaar heb ik nu het Oranje Busje. En het is steeds weer functioneel gebleken. De wagen heeft “veel meegemaakt” zei een deskundig iemand die de auto kritisch bekeek op de dag dat ik ‘m kocht, want het interieur is niet heel mooi. Het motorblok is echter nog prima. Het kan nog zeker het dubbele aantal km’s aan. En de kleur is leuk opvallend en toch niet alledaags.

In de afgelopen jaren heb ik er al mijn kinderen, maar ook anderen blij mee kunnen maken om hun spullen te kunnen vervoeren. Dat vind ik tof. Het busje heeft me gereden vanuit Friesland naar huis en allerlei adressen in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Italië. Wie weet waar we nog ermee komen. Soms hadden we pech, maar ook dan was het wel weer hilarisch of gezellig.

Soms ervaar ik de verleiding naar meer luxe, maar telkens kom ik redenerend uit op het handhaven van de status quo. Ik ga door met kleine aanpassingen en af en toe een flinke poetsbeurt. Dan blijf ik genieten van de mogelijkheden en van genoeg.

Eén gedachte over “Oranje Busje”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s