Onbekende bloem II

Een poosje geleden kwamen de bloembollen tot leven. De stengels bleven maar groeien tot boven de meter. De cliënt van wie ik deze planten cadeau had gekregen heeft bewust niet verteld welke bloembollen hij gegeven had.

De verrassing is dan ook het unieke karakter van de plant. Het duurde best lang voordat de bloemen open gibgen. Een soort uienbol lijkt het, maar dan wel erg hoog. Ik vermoed dat er nu niet veel meer veranderingen gaan komen en dat de bloemen nu op hun hoogtepunt zijn. Ik ben blij met deze gift! ☘️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s