Nieuwe dijkwoningen

Bouwplannen kunnen meestal op mijn warme belangstelling rekenen. Dat geldt zeker voor bouwplannen bij mij in de buurt. Wat zouden ze bedacht hebben?

Op de Zuidendijk onderweg naar mijn werk hebben de afgelopen jaren flink wat vernieuwingen plaats gevonden. Die heb ik op allerlei mogelijke manieren gevolg. Ik heb gezocht op internet, ook wel eens een plan opgevraagd.

Sommige plannen vind ik erg mooi en dan kan ik uitzien naar de voltooiing. Soms wordt naar mijn gevoel iets juist ernstig verminkt. Maar de laatste bouwactiviteiten hebben de omgeving verrijkt. Vandaag zag ik dat op een pand met een plat dak, nu een pannendak wordt geplaatst. Dat past veel beter bij de omgeving. Leuk!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s