Museumtuin Twintighoeven

Vanmiddag fietsten we door onze ‘achtertuin’, de Hollandse Biesbosch. Nabij de Viersprong ligt het kleine en door vrijwilligers onderhouden museum Twintighoeven. Binnen in het museum zijn allerlei wetenswaardigheden over de Biesbosch, over vogels en andere dieren terug te vinden. Wij kwamen nu niet verder dan de tuin. Wat een aangenaam plekje hebben ze daarvan gemaakt. Je kunt er altijd even gaan zitten, want het is altijd toegankelijk.

In de tuin zijn allerlei hoekjes waar je even kunt zitten. Je hebt voortdurend uitkijk over weelderig bloeiende planten. In de vijver zat, midden op de steen, een luid kwakende groene kikker. Er is ook een doodlopend oud bruggetje gebouwd, de helft van het oorspronkelijke bruggetje. Mooi met oude IJsselsteentjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s