Fijn dat je er bent!

Vandaag liep ik naar het winkelcentrum voor gezonde boodschappen. Net voor de ingang zag ik staan dat ik welkom ben. In deze tijd voelen velen zich alleen, niet welkom of alleen onder bepaalde voorwaarden.

De boodschap bij het winkelcentrum was, denk ik, niet in eerste instantie om me welkom te heten, maar om een andere boodschap te geven, namelijk afstand houden.

Graag heet ik mensen welkom, zowel nabij als van verder weg. Ze zijn in mijn ogen zeer van waarde. Waardevolle mensen zijn een verrijking met wat zij te vertellen hebben of graag doen. Gedeelde vreugde geeft dubbele vreugde en gedeelde smart halveert de ervaren smart.

Wees welkom! Fijn dat je bent!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s