Niet wachten

Terwijl ik op de fiets naar huis rijd, moet ik wachten voor de spoorwegovergang. Het duurt best even voordat er wat komt. Aan de andere kant bespeur ik beginnend ongeduld. Daar wil ik mezelf niet aan overgeven, ondanks dat ik geregeld hier mag wachten op zeer traag rijdende treinen.
Naast mij zie ik dit kleine bloemetje. En vanuit de hand, de fiets in evenwicht houdend, probeer ik dit bloemetje scherp te fotograferen. Het vraagt meerdere pogingen. Maar wanneer de spoorbomen weer open gaan, is het gelukt. Een leuk momentje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s