Kort rondje NDB

Het is heet. 34°C… Binnen is het wat koeler. Zulke temperaturen dwingen haast om passief te zijn. Toch had ik nog een klein klusje, waarvoor ik naar de bouwmarkt moest. Onze personenauto heeft een goede airco en genoeg laadruimte. Goede reden om die te gebruiken. Wat ik nodig had, was er gelukkig.

Dan door naar huis… De hele dag rond het huis zijn, is niet zo aantrekkelijk.

Heerlijk fietsen trok meer aan, bij lagere temperaturen dan, om vergezichten te zien en beweging te hebben. Daarom maar even, als troost, een stukje via de Nieuwe Dordtse Biesbosch gereden. En dan is foto’s maken, gewoon vanuit de auto, vanzelfsprekend! Vergezichten zijn gelukt. Veel beweging nog niet. Vanavond?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s