Kleur aanbrengen

Naar aanleiding van een bezoek aan een tuin, kwam het idee om naast de kleur van bloemen, ook kleur te brengen in tuinmeubilair. Wat er zo mooi uitsprong is rood.

We hadden al jaren een rond tafelblad in de schuur staan dat stond te wachten op een goed moment. Die is er nu gekomen door deze te leggen een oud onderstel van een inklapbare tafel. Zo kon ik een nieuwe tafel maken. Het onderstel was aan het roesten en heeft een Hammerite behandeling gekregen.

Uit een plank heb ik, zo goed als ik kon, een cirkel gezaagd en deze op een bloempot gemonteerd voor een laag tafeltje bij een ligstoel. Ook een bijna 38 jaar oud dienblad heeft dezelfde kleur gekregen. Het was best wel leuk om weer eens wat te klussen. Nooit gedacht dat het een schilderklusje zou worden.

En nu het in de tuin staat, geniet ik er extra van!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s