Schilderij

In de kringloopwinkel komen we een enorm schilderij tegen. Het is in een hoekje neergezet. Eerder hing het aan een balustrade in de winkel. Ik loop er eerst aan voorbij, maar dan valt mijn blik er nog eens op. Dit is leuk, dit passend bij de kleuren van de studeerkamer. Wél fors. Dat ben ik niet zo gewend. Het voelt als ‘durf hebben’ om het mee te nemen.

Wat leuk om zo’n werkstuk te kunnen aanschaffen. De schilder is mij niet bekend, maar de aanschaf stemt dankbaar! Ik vind het mooi, anders dan ik ooit zou kopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s