Een auto voor iedereen!

Vandaag reed ik voor de tweede keer in een greenwheels auto. Ik ben blij me de mogelijkheid om zo een auto tot mijn beschikking te hebben.

Greenwheels is begonnen in 1995 met 3 auto’s in Rotterdam. Inmiddels zijn ze samen gegroeid naar 1.950 auto’s verspreid door heel Nederland. Dat vind ik gaaf, want voor iedere Greenwheels auto extra, verdwijnen er 11 andere auto’s, zo schrijven ze. Dat is een heel mooi gegeven.

Ik hoop dat ze ook in Dordrecht-Sterrenburg een of meer auto’s gaan plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s