Extra tuin

Door de corona zijn er nieuwe eisen aan mijn werk en de organisatie ervan. Een ervan is dat de anderhalve meter vraagt om een doorloop van cliënten. Bij de voordeur erin, via de achterdeur er weer uit. Maar dan moet het er achter wel wat meer representatief uitzien. Dat hebben we aangepakt.

We hebben de grond bewerkt. Er zitten nog steeds veel takjes met heel scherpe naalden in de aarde. En dat terwijl er al veel is weggehaald. Dat maakt het even woelen in de aarde niet zo aangenaam.

In de zomer heb ik al flink gesnoeid. De grove aanblik verbeterde daardoor. Nu zijn ook extra planten toegevoegd, die we uit onze eigen tuin hebben gehaald. Na een paar uurtjes ziet het er weer toonbaar uit. Ik zie uit naar hun groei en bloei!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s