Grijstinten

Volmaakt wordt nooit, maar het is leuk om verbeteringen te zien, toch?

De lak van de bus was gedeeltelijk eraf gekomen bij de voorklep. Dat zien deed me wel zeer. De cursus omgaan met teleurstellingen komt gewoon geregeld met een update. Dit was zo’n teleurstelling. Wat een helpende gedachte is: het is een ruim 14 jaar oude wagen…. We gaan kijken naar opties voor verbetering.

Vandaag is er aan weerszijden van het zwart een mat grijze strook geplakt. Dat vind ik wel een verbetering.

Door een tip bij onze garage kreeg ik een ander probleem opgelost: de licht grijs geworden bumpers kon ik in een uurtje met gerichte hitte weer in hun oorspronkelijke kleur brengen. Dat vroeg om een verfbrander…

Wat mij betreft is het een stuk opgeknapt!!šŸ˜

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s