Dromen

De droom over meer ruimte, dichtbij voorzieningen en toch heel vrij, lijkt een niet te stoppen droom. We zijn niet ondankbaar over wat we hebben, maar er blijken tal van regels en andere beletselen, dus stopt het dromen niet…

Ook dit plekje in Dordrecht kwam voorbij. Een mooie combi van wonen, werken en creativiteit. Het is het voorjaar van 2020. We waren net te laat om die nieuwe weg in te slaan, maar het was ook een te dure droom. Het zag eruit als een groene oase. Nu is het kaal. Wat is het een grote ruimte zonder al het groen!

Ik hoop van harte dat het groene karakter weer terugkeert!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s