Je kunt het dak op

Dat doen we toch niet veel. Maar vandaag gingen we in op de uitnodiging om het dak op te gaan. Hartje Rotterdam! Naast het WTC is een trap gebouwd waarover je op het dak komt en via een brug kun je zelfs 29,5 meter hoog over de Coolsingel heen lopen naar het dak van de Bijenkorf.

ROTTERDAM ROOFTOP WALK

Naast de ongebruikelijke uitzichten op het centrum van Rotterdam werden we ook enthousiast gemaakt voor het leefbaar maken van de platte daken. Vergroening! De wandeling over de daken is een uitnodiging om mee te denken over een ander Rotterdam. De Coolsingel is al flink verbeterd. 50% minder rijbanen. Meer rust, meer of beter zichtbaar groen.

Straks groenten verbouwen in hartje stad? Daarvoor kun je dan echt het dak op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s