Mooi Dordt

Met de veerpont van Zwijndrecht naar de Hooikade in Dordrecht. Een binnenvaartschip gaat naar de ene kant en een duwbak combinatie naar de andere kant en dan komt er ruimte om door te varen naar het mooie centrum van onze stad.

Het blijft toch heerlijk om over dat water te gaan. Een tochtje met ‘hindernissen’. Maar dat is geen probleem!

Eenmaal van boord komen we weer een verrassing tegen. De Mazelaarsbrug wordt – met de hand- opengedraaid. Daarmee draait de brug opzij, zodat pleziervaartuigen erdoor kunnen. Zo zien we Dordt als maritieme stad. 🥰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s