Carnisser grienden

Het is mooi weer, maar er is ook een coronacrisis. We moeten een anderhalve meter afstand houden van anderen. Raar hoor en hoe die je dat?

We hebben vakantie, maar de geplande vakantiebestemming gaan we niet bereiken. Het land is op slot. Om toch een leuke tijd te hebben, moeten we onze ideeën aanpassen en in de buurt op zoek naar mooie plekjes.

In de tijd van mijn eerste baan ken ik de Carnisser Grienden. Daar gaan we naartoe! We komen op een heel mooi moment. De wilgenkatjes beginnen te bloeien. De bomen zijn verder nog kaal. Het zonlicht geeft een mooie gloed over de grienden, waardoor de verschillende kleuren versterkt worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s