Aan het water

Bij de rivier met een boekje dat je probeert te inspireren. Twee goede dingen, die gecombineerd erg fijn zijn.

De bus wordt nagekeken en ik wacht op de uitslag van het onderzoek. Ondertussen loop ik wat heen en weer om te genieten van het uitzicht. De Spoorbrug, de binnenvaartschepen die voorbij varen over het ruime sop. Heerlijk.

Nadat ik het allemaal wel heb gezien, pak ik mijn boekje erbij, een essay met de titel ‘Aandacht voor wat echt telt’. Het inspireert en bemoedigt me, omdat het verwoord hoe ik ook denk. En dan zie ik bloemetjes op de kade. Een bijtje zoemt van bloem naar bloem. Deze bloemen tellen mee, ook al zijn ze hier ongepland terechtgekomen.

Dan komt het verlossende telefoontje. Mijn klacht is terecht en gaat opgelost worden. Vier redenen tot dankbaarheid: uitzicht op de rivier, een inspirerend essay, kleinood van bloemetjes en de oplossing van een klacht! 🙏🤗

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s